STAP 1: Overleg

Voor elk van onze projecten maken wij een haalbaarheidsstudie.

De badkamerunits zijn uiterst geschikt voor gezondheidszorg, studentenhuisvesting, woningbouw, hotels en tijdelijke huisvesting.

Elk project is verschillend, dus graven wij diep in de details van uw project. We kijken naar de hoeveelheid eenheden, de verscheidenheid en uw planning. Dit proces stelt ons in staat om u een detail te geven die kostenzekerheid biedt.

Ons team werkt aan de vormgeving van het project en de integratie van projectspecifieke ontwerpcomponenten. We kijken naar de systemen en onderdelen binnen en buiten elke modulaire badkamer-eenheid om potentiële conflicten te identificeren. Dit alles gebeurt in onze eigen organisatie.

We stellen realistische verwachtingen op. Uiteindelijk is ons doel voor het ontwerp van elke geprefabriceerde eenheid om uw verwachtingen voor budget, tijd en kwaliteit te overtreffen.

STAP 2: Engineering

Een complex gegeven omzetten naar eenvoud en duidelijkheid.

We gebruiken 3D-software om alles in detail te ontwerpen. Dit laat toe potentiële conflicten in een vroeg stadium uit te schakelen. Daarnaast geeft het de mogelijkheid veel meer elementen op voorhand te laten zien voordat we, op vraag van de klant, een mockup produceren. Onze tekenaars staan tijdens het gehele tekenproces steeds ter uwer beschikking.

STAP 3: Productie

We passen ons proces aan voor elk van onze unieke opdrachten. Alles is gericht op het vervullen van de visie van het project. We bouwen elke geprefabriceerde badkamerunit met de nodige aandacht om ervoor te zorgen dat het beoogde ontwerp en de klantervaring worden vervuld.

Een efficiënte structuur in de assemblagelijn zorgt voor nauwkeurigheid, precisie, continuïteit en snelheid.

Wij inspecteren elke modulaire badkamer POD om de hoogste kwaliteit te garanderen  volgens de projectspecificaties. Elke unit is vergezeld van een rapportage na het ondergaan van de nodige testen.

STAP 4: Installatie

Wij leveren de kant-en-klare badkamers op gewenste dag en uur volgens de JIT-methode.

Elke badkamer POD is voorzien van spatwaterdichte verpakking. De units worden op hun plaats gehesen en vervolgens ingesteld op de uiteindelijke locatie. De POD wordt onderdeel van het gebouw en ondergaat een laatste controle door onze klant.

Om een vlekkeloze installatie te garanderen bieden wij begeleiding, eigen apparatuur en alles wat u nodig heeft. Hoewel de installatie de laatste stap in het proces is, betekent dit niet  het einde van onze samenwerking en partnerschap.

We blijven beschikbaar voor al onze klanten.